O NAS

Oljarna Kolarič je manjše družinsko podjetje, ki se nahaja v severnih Slovenskih goricah, natančneje med Svetim Jurijem in Sveto Ano. S pridelavo bučnega olja smo se začeli ukvarjati pred dvajsetimi leti. Kmalu je zrasla lastna oljarna, svojo ponudbo pa smo skozi leta vse bolj širili.

Naša vizija je slovenskim potrošnikom ponuditi najkakovostnejša olja vseh vrst. Zato del surovin pridelamo sami, ostale pa odkupimo od okoliških kmetov. Pri izbiri surovin imamo visoke zahteve, saj iz povprečnih ali celo slabih surovin ni mogoče proizvesti kvalitetnega izdelka.

Ponašamo se s široko paleto izdelkov. Začeli smo z bučnim oljem, sčasoma pa smo se domislili še načinov, kako bučna semena in olje uporabiti še drugje. Usmerili smo se tudi v pridelavo hladno stiskanih olj. Žene nas želja potrošnikom ponuditi nekaj novega in svežega, s čimer bodo lahko popestrili svoj jedilnik.

Svoje izdelke pošiljamo tudi na ocenjevanja. Od leta 1997 sodelujemo na Dobrotah slovenskih kmetij, kjer so naša olja zmeraj visoko ocenjena in nagrajena. Svojo prepoznavnost širimo s prodajo na sejmih in tržnicah.
Copyright 2012 Oljarna Kolarič l e-mail: narocila@oljarnakolaric.si l GSM: +386 41 834 619

Stran je izdelal GoClick